Hội đồng tư vấn (gồm các thành viên ban QLDA, Phòng VHTT, Trung tâm văn hóa, Trung tâm tư vấn đầu tư) đã so sánh đánh giá 3 cấu hình thiết bị của 3 nhà cung cấp hàng đầu tại TP. Hồ Chí Minh trên nhiều phương diện: tính đáp ứng của cấu hình đối với yêu cầu sử dụng; tính cân xứng và phù hợp tương quan giữa âm thanh và ánh sáng; tính thuận tiện cho đơn vị sử dụng nhiều năm sau này; đặc biệt chú trọng đến các thông số kỹ thuật cốt lõi của các thiết bị chính, độ bền của hệ thống và tham khảo ý kiến các đơn vị sử dụng để đánh giá chính sách phục vụ sau bán hàng của từng nhà cung cấp.

Là đoàn cải lương đầu tiên và cho đến nay là duy nhất tại Việt Nam được vinh dự nhận danh hiệu Anh hùng lực lượng vũ trang nhân dân, Đoàn cải lương Hương Tràm (đổi tên từ Đoàn Văn Công tỉnh Cà Mau) cũng là nơi ươm mầm và nuôi lớn nhiều tài năng sân khấu. Các nghệ sỹ ưu tú Hoàng Nhất, Lịch Sử, Hoa Phượng và các gương mặt triển vọng Trúc Ly, Kim Hiền,… đã khẳng định tên tuổi của lớp nghệ sỹ kế thừa đầy xứng đáng.

Chúng tôi đã thực hiện gói thầu cung cấp lắp đặt thiết bị âm thanh ánh sáng cho Đoàn Cải Lương Cao Văn Lầu trong những ngày Bạc Liêu nhuộm đầy tâm trạng với khúc “Dạ cổ hoài lang” trứ danh của người cố nhạc sĩ tài hoa. Anh em chúng tôi - dạn dày “chinh chiến”, làn da đen sạm, bàn tay chai sần - đã gắn bó với nghề và đi thi công lắp đặt gần như khắp các tỉnh và huyện thị trên tổ quốc Việt Nam, nhưng hiếm thấy nơi nào chạm đến những cung bậc cảm xúc khó tả đến vậy!

Mặc dù phân hiệu tại Bãi Dâu là một trung tâm đào tạo an toàn cho các cán bộ trong ngành dầu khí, hội trường 360 chỗ cũng có qui mô đầu tư âm thanh ánh sáng không hề kém cạnh những phân hiệu khác của PVMTC

Có thể nói, các trụ sở và phân hiệu của Trường Cao Đẳng Nghề Dầu Khí vẫn luôn là những trường đào tạo nghề chuyên nghiệp có hệ thống âm thanh chất lượng “đỉnh nhất” và luôn dẫn đầu về công nghệ, mang lại không gian học tập nghiên cứu đẳng cấp và thư giãn cho các giảng viên, cán bộ học viên và sinh viên ngành dầu khí.

PVMTC là nơi cung cấp “Nguồn nhân lực cho sự phát triển” (*) của Tập Đoàn Dầu Khí, nên hội trường tầng 9 cũng là nơi thường xuyên tổ chức các sự kiện quan trọng, đón tiếp những lãnh đạo cấp cao từ Trung Ương cho đến các bộ ngành. Chỉ cần nhận được cuộc gọi yêu cầu hỗ trợ kỹ thuật hay căn chỉnh sự kiện từ PVMTC, đội kỹ thuật phản ứng nhanh của Bá Hùng lập tức lên đường; bất kể sáng sớm, chiều tối hay trong đêm, bất kể thời tiết nắng hay mưa; để có mặt kịp lúc và góp phần giúp hội nghị thành công tốt đẹp.
Father Giuse Nguyen Van Bao (email: baoanhoa@gmail.com) cheerily said: “I was indeed very worry about revert, echo and feedback level of the church, as our architects have to focus on the holy-art rather than acoustic art. I also well understand that, buying good products do not mean the sound will be nice, even the whole quality system do not mean it will run well, but the fantastic final result will come from the good service, knowledge, experience, devotion and responsibility of the integrator. However, my entrustment to Ba Hung, especially to James is the perfect decision, we have such a wonderful sound system and we are very satisfied

Huddle rooms are becoming increasingly common in modern offices, particularly as businesses shift toward open office plans.
Devio is a collaboration tool for modern workplaces that brings Biamp’s full conference room audio to smaller spaces

 

Trang123>>>
 • For 40 years, Biamp has been making the best audio hardware and software for the professional AV market.

  MADE IN USA

  With over 39 years, Auditel is a British leading designer, manufacturer & installer of integrated conference, simultaneous interpretation.

  MADE IN ENGLAND

  EAW was founded in 1978, over 100 basic LOUDSPEAKER models with EAW Core Technologies. 

  MADE IN USA

  www.eaw.com

  With expertise and knowledge developed over decades of experience in pro-audio at the world-class level.

  MADE IN UK

  Cadac, hơn 40 năm kinh nghiệm, nhà sản xuất Mixer Digital đến từ Vương Quốc Anh (England)

  Built on a tradition of excellence and integrity, it is our aim to craft the world's highest quality audio products over 50 years

  MADE IN USA

  DIGITAL MIXING CONSOLE, the optimum sonic combination of analogue smoothness, digital clarity and more ...

  MADE IN ENGLAND

  Passion for music, new technologies and a culture of continuous hard work area fundamental part of Lynx Pro Audio.

  MADE IN SPAIN / EU

  WORLD CLASS - AUDIO PROCESSOR Since 1992

  MADE IN UK

  Microphone

  For over 36 years, Cloud has consistently built the most reliable & sound great products in the Distributed Audio Contracting marketplace.

  Made in ENGLAND

  Loudspeaker & Power Amp -  the top brands in the pro audio market

  Made in Germany / EU

  More than 40 years, CRESTRON is a manufacturer of home automation systems, building and campus control systems.

  MADE IN AMERICA

  A leading manufacturer of DVI, HDMI and Display Port matrix switchers, signal extenders and accessories for the professional AV market.

  MADE IN EU

  Over 48 years, Daktronics is the world's industry leader in designing and manufacturing large screen video displays.

  MADE IN USA

  STAGE LIGHTING

  MADE IN ITALY / EU

  DMX LIGHTING CONTROLER

  MADE IN ENGLAND

  Community is an American original whose products have shaped the professional sound industry since 1968.

  MADE IN USA

  POWER AMP

  LOUDSPEAKER & LINE ARRAY

  AUDIO PROCESSOR

  HIGH QUALITY WIRELESS MICROPHONE

  DIGITAL WIRELESS MICROPHONE

  The Leading Public Address & Voice Alam Loudspeaker Manufacturer over 36 years

  MADE IN TAIWAN

  DIGITAL CONFERENCE SYSTEM

  INTERPRETATION & VOTING

  CAMERA TRACKING

  AUDIO MIXING CONSOLE over 23 years experience

  AUDIO CABLE: SPK, MIC, AUDIO LINK, CONNECTOR, DIGITAL CABLE Over 42 years experience

   

  Ultra high quality and fidelity pro-audio amplifiers  - Since 1993 - founded by Terry Clarke and Ian McCarthy

  MADE IN UK

  Control4 was founded in 2003 in USA, a leading provider elegant and more affordable way to control and automate lighting, music, video, security and energy in a single room or throughout the entire home.

  Digital Power Amp

  Made in Italy

  Lab.gruppen is a Swedish company, the leading brands within the professional Power amp & DSP audio.

  Loa chuyên vũ trường Disco Bar (trong nhà & ngoài trời)

  MADE IN UK